Новини

Previous Next

Честит първи учебен ден!

Детска градина „Звънче“ започна новата учебна година в обновена обстановка, създадена с много любов и всеотдайност от нейния прекрасен екип. 15 септември беше отбелязан празнично с много емоции, смях и приятни изненади. Въпреки пандемичната ситуация, денят отново беше неповторим по своята тържественост. В слънчевата утрин малчуганите пристигнаха в детската градина щастливи, че отново се срещат с любимите си приятели и учители. Със сладка питка, мед и китка здравец деца и учители си пожелаха здраве, сили и вяра в успешното „пътуване“ към страната на игрите, знанията и чудесата.

С вълнение г-жа Анелия Якимова – директор на ДГ „Звънче“, пожела на щастливите малчугани незабравимо детство в прекрасната и слънчева детска градина, а на екипа - спокойна работа и много сили, вяра и решителност, за да се справи с новите предизвикателства.

За първи път прага на детската градина пристъпиха и нейните най-малки възпитаници. Минавайки под арка от цветя, те бяха посрещнати с майчина любов от първите им учители.

Децата от 4-та ПГ „Петле“ създадоха празнично настроение за всички деца от детската градина, както и за техните родители, дошли на празничното откриване на учебната година. С песни, танци и много стихчета те поздравиха всички присъстващи, а на най-малките пожелаха „Добре дошли!“.

Честита да ни е новата учебна година, деца!
Бъдете здрави, лъчезарни и винаги отворени към знанието! Откривайте света с интерес и любопитство, мечтайте и сбъдвайте мечтите си!

На добър час!

 

 

 

 

©2021 ДГ "Звънче" гр.Берковица

Търсене